Op veler verzoek open Theater ’t Ros, in samenwerking met De Leenhoef, het seizoen dit jaar weer eens met een gezellige, Zeeuwse mosselparty. Inmiddels is het vijf jaar geleden dat de laatste mosselavond plaatsvond. De traditie wordt hervat op zaterdag 19 november a.s.
De mosselen worden, door Marco Scheele uit Arnemuiden, dagvers aangevoerd uit Zeeland. Vanzelfsprekend worden ze op tafel vergezeld van verse Knegselse frieten van De Weefkamer! Dankzij hobbyvisser en makreelroker Frans van der Heijden staat er naast mosselen ook weer heerlijke gerookte makreel op het menu. De Leenhoef schenkt op deze avond enkele bijpassende flessen wijn en natuurlijk zijn er speciale (Belgische) biertjes verkrijgbaar.
Tijdens deze mosselparty zal het theaterprogramma voor het seizoen 2022-2023 worden gepresenteerd. Wellicht hebben we alvast wat verrassende primeurs voor u. Onder de gasten van de mosselparty zullen acht vrijkaartjes worden verloot voor een productie van ’t Ros in het nieuwe seizoen.
De mosselparty in De Leenhoef in Knegsel, aan de Steenselseweg 8a, vangt aan om 19.30u. Entreebewijzen voor het evenement kosten € 24,50 per stuk. Daarvoor kunt u zoveel mosselen met frieten eten als u wilt, en er is een dessert. De drankjes komen voor eigen rekening. Kaarten kunnen gereserveerd worden via onze webwinkel van Theater ’t Ros (link).
Tekst voor de entreebewijzen: Mosselparty, Mosselen à volonté 19 november 2023, De Leenhoef Knegsel, Aanvang 19.30u.
Met vriendelijke groet, AD KEERIS

WAGENBOUW HAPERT B.V. Handelsweg 13 5527 AL Hapert T +31(0)497-386868 F +31(0)497-386882 E Ad.Keeris@Hapert.com<mailto:Ad.Keeris@Hapert.com> I www.hapert.com<www.hapert.com>
De informatie verzonden met dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Wagenbouw HAPERT B.V. verzoekt bij onjuiste adressering direct contact met haar op te nemen, teneinde dit in de toekomst te voorkomen.